Hösten och det magiska norrskenet är det många som drömmer om att få uppleva, och det gör du bäst på STF Aurora Sky Station. Omringad av fjällbjörkarna som övergått i höstens alla färger tar liften dig långt över trädgränsen på fjället Nuolja.

Uppe på STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen. Inne finns en norrskensutställning som på ett enkelt sätt beskriver vad ett norrsken är. Förstärk upplevelsen ytterligare genom att följa med på en guidad tur! Vi vandrar på fjället i en årstid som förbereder sig för vinter.

I det mysiga caféet kan du köpa en kopp genuint kokkaffe eller en souvenir.Datum

1-29 september 2019 på tisdagar, torsdagar, lördagar. 21:00-01:30 (sista nedfart med linbanan 01:00).Boka


I priset ingår

– Besök på STF Aurora Sky Station
– Linbanebiljettt t/r
– Guide och norrskensvandring

Ta med

– Kamera
– Kläder efter väder

Bra att veta

Vid bokning av någon av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att du kommer att se norrsken. STF Aurora Sky Station kan på kort varsel stängas ur säkerhetssynpunkt på grund av väderförhållandena; starka vindar etc.

Om STF Aurora Sky Station måste stängas ur säkerhetssynpunkt, kommer ett speciellt framtaget stormprogram att presenteras – STF Aurora Lounge. Har beslut tagits att STF Aurora Lounge-programmet ersätter besöket på STF Aurora Sky Station, återbetalas ingen del av summan.

Samling

Vid reception klockan 20:30.

Anmälan

Online senast tre dagar innan eller på plats senast 12:00 samma dag.